Molekuláris klónozás

Kategória: .

Molekuláris klónozás

$900

Személyre szabott DNS konstrukciókra számos kutatáshoz szükség lehet, de nem minden laborban áll rendelkezésre az a felszerelés amely lehetővé teszi az előállítását. Ezt a terméket azoknak a laboroknak ajánljuk akik a DNS konstrukciók megtervezését és előállítását szeretnék egy erre specializált szakértőkkel elvégeztetni. A Deep Biotech Solutions laboratóriuma és kutatói rutinszerűen végeznek bonyolult, sok inszertes molekuláris klónozásokat, így sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudjuk megtervezni és elkészíteni ezen konstrukciókat. 

További előnyök:

  1. Minden megrendelt termék mellé egy olyan átfogó, tudományos leírást (teljes kísérleti leírás, felhasznált anyagok, QC, szekvenálási validáció, stb.) biztosítunk, amely felhasználható egy potenciális tudományos kézirat vagy szabadalom megírásához. 
  2. Minden elkészített DNS konstrukció sanger szekvenálással validál, így 100%ban megbizonyosodhat róla, hogy azt kapja amit megrendelt.
  3. Minden kiindulási és elkészített DNS konstrukciót térítésmentesen tárolunk -20C-n, 5 évig. Így nem fordulhat elő, hogy elveszik egy fontos DNS konstrukció kísérlet vagy publikáció közben.
  4. A piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatás.

Specifikáció:

– 2-4 hetes kiszállítás
– Személyre szabott plazmid konstrukciók
– Általad küldött fragmentek és plazmidok klónozása
– Sanger szekvenálással validálás
– Ingyenes nemzetközi szállítás oda-vissza
– 4 cső az előállított vektorból, >10ug DNS / cső.
– Az eredeti és a módosított DNS konstrukciót is 5 évig tároljuk neked

Termék megrendelése esetén kért információk:
(Saját szavaival írja le, hogy pontosan milyen klónozást szeretne, amennyiben komplexebb klónozásról van szó. Például: A “XY” vektor 525. pozíciójába legyen inszertálva az “inszert 1” úgy, hogy az “inszert 2”-nek legyen a promótere és az “inszert 2” rigid vagy flexibilis fehérje fúziós linkerrel legyen összekötve az “inszert 3”-al. Amennyiben egy DNS manipuláló programmal megtervezte a kívánt konstrukciót, a kért konstrukció elvárt szekvenciáját is feltöltheti FASTA formátumban):
Plusz kérhető szolgáltatások ehhez a termékhez:
(Saját szavaival írja le, hogy pontosan milyen inszertet szeretne. Például: Az “inszert 1” egy hő-stresszre aktiválódó promóter vagy az “inszert 1” egy kék színnel világító fluorescens fehérje vagy az “inszert 1” egy EGFP-t kódoló DNS) :
Ajánlatkérés