Gépi tanulás

Kategória: .

Gépi tanulás

$15.000

A gépi tanulás a mesterséges intelligencia (AI) egy olyan fajtája, amely képes arra, hogy automatikusan felismerjen összefüggéseket egy adathalmazban és egy általunk meghatározott tulajdonságot, kategóriát vagy értéket prediktáljon belőle. Annak ellenére, hogy a gépi tanulási módszerek csak néhány éve terjedtek el, a piaci és tudományos jelentőségük hatalmas. Cégünk a mély neurális hálózatokat alapú gépi tanulást használja arra, hogy a DNS kódjából (bemenet) prediktálja, a Cas9 hasításának a hatékonyságát (kimenet), de emellett számos más biológiai felhasználást is publikáltak az irodalomban. Ezt a terméket azoknak a kutatóknak ajánljuk akiknek szüksége van gépi tanulásra a tudományos publikációhoz vagy fejlesztéshez, de nem áll rendelkezésre a szükséges programozói tudás és számítástechnikai kapacitás. A Deep Biotech Solutions bioinformatikai csapatával és automatizált megrendelés folyamatával tudja biztosítani, hogy a kutatását egyszerűen és gyorsan kiegészíthesse az elérhető legjobb minőségű gépi tanulással.

További előnyök:

  1. Minden megrendelt termék mellé egy olyan átfogó, tudományos leírást (teljes kísérleti leírás, forráskód, felhasznált software és hardware eszközök, stb.) biztosítunk, amely felhasználható egy potenciális tudományos kézirat vagy szabadalom megírásához.
  2. Minden megrendelt termékhez biztosítjuk a termék használatához szükséges teljes dokumentációt és a terméket egy olyan formátumba adunk át, hogy azt egy programozáshoz nem értő ember is egyszerűen tudja használni.
  3. Minden termék mellé jár 5 évig ingyenes support, 100 email/év mennyiségig.
  4. A termékek elkészítését egyetemi és akadémiai kutatókból álló bioinformatikai csapatunk végzi, így jobban megértjük a kutatásodat és hatékonyabb rendszert tudunk fejleszteni, mint az általános gépi tanulással foglalkozó cégek.
  5. Az automatizált megrendelési felületünknek köszönhetően nagyon kevés időbe és energiába kerül, akár egy komplex feladat megrendelése is, nem szükséges hosszan levelezni és a részletekről egyeztetni. Csak töltse fel a formázott adatát, bármilyen táblázatkezelő program formátumában és kész!

Specifikáció:

– Predikciós programja 2-4 hét alatt elkészül
– Nagy szakértelem biológiai adatok kezelésében
– Mély neurális hálózat vagy döntési fa alapú tanulás
– Publikáláshoz szükséges eredmények tejes dokumentációja
– Személyre szabott, könnyen használható predikciós program átadása
– 5 évig ingyenes support

Példák:

 

Termék megrendelése esetén kért információk:
Ajánlatkérés